ФИНАЛЪТ НА ЕСЕНТА Е ЕДНО НОВО РЪГБИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ОТБОРА НА ВАРВАРИТЕ!

От  разнообразните и безспирни тренировки, от нестихващия ръгби ентусиазъм, през пълното себеотдаване на треньорите, с непримиримия хъс на  всички играчи в отбора, в комбинация между  уважение и приятелство, от  многобройните инициативи и безупречната организация, както и от все по-голямата чуваемост  и любопитство към ВАРВАРИТЕ, осъзнаваме, че МЕТАМОРФОЗАТА за нашия отбор е настъпила.

12043099_10204978903100820_7298577308273907297_n

 

Есенният ръгби екшън донесе за отбора на ВАРВАРИТЕ експлозия от позитивни емоции. Новите играчи в отбора съумяха така бързо да се приспособят и да се превърнат в ключови играчи, сякаш винаги са  носили в себе си   ръгби диагнозата на ВАРВАРИТЕ – варварозабавляващо се ръгбиобразно болестно състояние на колективния дух. През тази есен изиграхме четири мача, които загубихме с достойнство. На този етап опитахме да се противопоставим с оптималните  усилия на възможностите си . Всяка нова игра беше нов опит да надскочим самите себе си. Когато сме най-устремени и целенасочени, еуфорията е тази, която ни кара да се себенадскачаме, въпреки недостига на физическите и техническите качества, необходими за тази игра. Постоянството ни ще победи всяко разочарование!Решени твърдо да положим нужните усилия, готови да отдадем нужното време, продължаваме да тренираме с очакването, че трудът ни един ден ще бъде възнаграден. Победите ни не могат и няма да останат вечен мираж. Захвърляме  разочарованието, елиминираме  негативното и  трансформираме всичко  в цели.

Ръгби  не е игра от сложни уравнения. Това е  спорт, в който години наред , със всяка следваща тренировка, научаваме нещо ново. Това не е игра, която може да бъде обяснена просто с  думи. Ръгби е странен вид усещане, в което действието постоянно променя посоката си. В този спорт има място, както  и позиции за   всички. На ръгби терена всички сме зависими един от друг, индивидуалните качества се подчиняват на общите.Лесно е да се започне, невъзможното е да се спре. Ръгби е приключение, отпращащо в утопично състояние, в което усещаме джентълменската си дивашка същност.

12193611_1098088556891974_2026862881462048346_n

 

От все по-често произнасяната фраза ,, Студено ми е …’’, разбираме, че зимата почти е дошла, ОЗЪБВАМЕ се на студа и с нови сили,  въоръжени с кураж и търпение,  яростно продължаваме  напред във ВАРВАРСКАТА  битка  на ръгби удоволствието!,,RUGBY FOR FUN“!!!

 

Коментарите са изключени.